bikeportal.org.ua

Hutsul trophy 2017

Положение

BP_banner

1. Загальні положення

MTB марафон «Гуцул Трофі 2017» це аматорським змаганням, метою якого є пропаганда здорового способу життя серед широких верств населення, розвиток велосипедного спорту в Україні та популяризація маунтінбайкінгу в Карпатському регіоні.
Організатори –  ГО «Карпатіан МТБ»,  ГІ «ВелоКосів».


Фінансування здійснюється за рахунок стартових внесків від учасників та спонсорської допомоги.

2. Партнери змагань

 

http://velokosiv.if.ua/

 

Змагання проводяться за підтримки міського голови м. Косів.

3. Місце й строки проведення

Велоперегони відбудуться 2 липня 2017 року в на території м. Косів та Косівського району.

 

4. Категорії учасників

Hardcore Open*

Hardcore 35+**

Hardcore жінки

Medium чоловіки

Medium чоловіки 35+

Medium жінки

Light чоловіки

Light чоловіки 35+

Light жінки

 

Залік особистий в кожній з категорій.
Якщо в якусь з категорій зареєструється менше 10 учасників, то ця категорія буде об’єднана з іншою на тій самій трасі.

5. Розклад змагань

Детальний розклад буде наданий окремо.

6. Допуск до участі в змаганнях

До участі у змаганнях допускаються особи віком від 18 років зі справним велосипедом, та  велосипедним шоломом.
Наявність страхового полісу та медичної довідки, що стан здоров'я учасника дозволяє приймати участь в змаганнях, обов’язкова. Страховий поліс має мати помітку «велосипедний спорт – гірський велосипед».
Учасник повинен мати з собою на маршруті мобільний телефон - обов'язково, та GPS навігатор – бажано.

Організатори залишають за собою право не допустити до участі у змаганнях учасників на велосипедах, технічний стан яких, на думку організаторів, не відповідає нормам безпеки.

Учасники на електровелосипедах мають право прийняти участь у змаганнях поза заліком.

7. Особиста відповідальність


Кожен зареєстрований учасник особисто відповідає за технічний стан свого велосипеда, стан свого здоров'я, свої дії, а також поведінку під час змагання.
У випадку отримання учасником травми внаслідок нещасного випадку, своєї помилки при керуванні велосипедом або такої помилки іншими учасниками перегонів, технічної несправності велосипеда або через стан здоров'я, такий учасник несе персональну відповідальність за наслідки можливої травми і пошкодження свого велосипеда або екіпіровки тощо. У випадку травми учасника, інший учасник перегонів, що виявився поруч, зобов’язаний надати постраждалому першу допомогу, посприяти евакуації якщо вона є потрібною та повідомити оргкомітет змагання про інцидент.

 

8. Порядок реєстрації

Попередня реєстрація проводиться на сайті http://bikeportal.org.ua з 18.04.2017.
Безпосередня реєстрація здійснюється в м. Косів 1.07.2017 та 2.07.2017 на території стартового табору.

Для отримання стартового пакету  учасник має надати при безпосередній реєстрації наступні документи      

1.Посвідчення особи (тільки пред'явити при реєстрації)                                                                                        

2.Медичну довідку (оригінал)                                                                                                                               

3.Розписку про відповідальність (додаток №2)                                                                                       

4.Страховий поліс, що є дійсним на території України.   

Довідка та розписка залишається у організаторів, по закінченню змагань повертається учаснику за запитом.

У випадку невиконання будь-якої з цих вимог, учасник до старту не допускається без додаткових пояснень, стартовий внесок не повертається.

 

9. Порядок зміни категорії

 

Учасники мають право змінити категорію, в якій приймають участь, якщо це не суперечить іншим правилам змагань. Для того, щоб змінити категорію до 23.06.2017 включно учасник має написати листа оргкомітету змагань на адресу hutsultrophy@gmail.com, та вказати в ньому прізвище та ім’я учасника, категорію в яку він зареєстрований та бажану нову категорію. Зміна категорії в даному випадку безкоштовна. Також учасник має право змінити категорію при безпосередній  реєстрації. В такому випадку процедура зміни категорії коштуватиме 50 грн.

 

10. Стартовий внесок

Стартові внески приймаються грошовим переказом на картку ПриватБанку до 23.06.2017 включно. Для підтвердження переказу кожен учасник має надіслати електрону копію квитанції за адресою hutsultrophy@gmail.com з переліком ПІБ та категорій учасників за яких був виконаний цей переказ.

 

Вартість стартового внеску складає:

18.04.2017 – 15.05.2017 – 350 грн

16.05.2017 – 15.06.2017 – 450 грн

16.06.2017 – 23. 06.2017 – 600 грн

 

Після 23.06.2017 оплатити участь у змаганні можна буде лише беспосередньо під час реєстрації. В такому випадку вартість реєстрації складатиме 800 грн.

 

Реквізити картки

Номер: 5168 7556 2435 4607
Власник: Похвіщев Ігор

 

Для ветеранів бойових дій на Донбасі реєстрація безкоштовна. Бажаючі прийняти участь у змаганнях ветерани війни, повинні зареєструватись та написати лист оргкомітету змагань за адресою hutsultrophy@gmail.com ,в якому буде вказано дані учасника та інформація про участь в бойових діях.

11. Порядок повернення коштів при відмові від участі

Учасник, що оплатив стартовий внесок, але з певних причин не може прийняти участь у змаганні має право частково компенсувати оплачений стартовий внесок. Для цього потрібно написати листа оргкомітету змагань за адресою hutsultrophy@gmail.com з Email-у, який вказано при реєстрації, як поштова адреса учасника, з інформацією про те, що учасник не буде приймати участь у змаганнях, та хоче повернути кошти, внесені, як стартовий внесок.

Якщо учасник зніметься з реєстрації та повідомить про це оргкомітет до 31.05.2017 включно, то сума компенсації складатиме 90% від внесених учасником коштів за стартовий внесок. Якщо учасник зніметься з реєстрації та повідомить про це оргкомітет з 1.06.2017 по 23.06.2017 включно, то сума компенсації складатиме 70% від внесених учасником коштів за стартовий внесок.

Після 23.06.2017 стартові внески не повертаються.

 

Також учасник може передати право участі у змаганні іншому учаснику. Для цього потрібно написати листа оргкомітету змагань за адресою hutsultrophy@gmail.com з Email-у, який вказано при реєстрації, як поштова адреса учасника, з інформацією про те, що учасник не буде приймати участь у змаганнях, та хоче передати право участі іншому учаснику, вказавши його прізвище та ім’я. Новий учасник повинен зареєструватись на байкпорталі до подання заявки.

Вартість передачі права участі – 50 грн. оплачується за такою ж процедурою, як і оплата участі в змаганнях.

 

12. Проживання

Проживання та харчування здійснюється за рахунок учасників. Учасники мають змогу поселитись в готелях та садибах міста або встановити намет в наметовому містечку, організованому оргкомітетом.

13. Маршрут змагань

Детальніше з маршрутами можна ознайомитись в описі трас змагань.

14. Порядок старту та проходження дистанції


Безпосередньо перед стартом всі учасники проходять передстартовий контроль, шляхом  особистого підписання  стартового протоколу.  Зважаючи на це, бажано в стартову зону з'явитися не пізніше, ніж за  15  хвилин до старту.                                                                                                                                                             Стартова зона буде закрита на вхід за 5 хвилин до старту. Всі, хто прибуде на старт пізніше, матимуть змогу стартувати після офіційного початку перегонів.

Під час проходження дистанції забороняється:

  • Зрізання траси. У випадку виходу за розмітку траси, учасник повинен повернутись на трасу у тій самій точці, де він її перетнув.
  • Не спортивна боротьба.
  • Пересування по трасі у не застібнутому на голові шоломі або без шолома.
  • Пересування по трасі з неохайно закріпленим номером або без номеру.


У випадку поломки велосипеда або окремих його частин, дозволяється:

  • Ремонт велосипеда власними силами учасника та/або за допомогою вболівальників, інших учасників.
  • Заміна велосипеда. У цьому випадку учасник зобов'язаний прикріпити свій стартовий номер на новий велосипед.
  • Закінчити змагання пішки, ведучи велосипед поруч.


На трасі будуть контрольні пункти, якщо учасник не вкладається часу, відведений на проходження відповідної ділянки траси, то він автоматично знімається з перегонів, та зобов'язаний припинити змагання, та змінити маршрут слідування згідно рекомендацій суддів на контрольних пунктах.

По маршруту передбачено кілька точок сходу з можливістю евакуації учасника.

На дистанції будуть знаходитись пункти харчування з водою та їжею, їх місцезнаходження буде позначено на карті.

У випадку сходу з дистанції, учасник зобов’язаний повідомити суддів про своє рішення на найближчому контрольному пункті змагань( далі – КП) чи телефоном представнику оргкомітету.

Виконання цих правил контролюється додатковими суддями на контрольних пунктах траси. Невиконання правил карається дискваліфікацією.

15. Форс-мажор

У разі виникнення обставин непереборної сили (погодних, соціальних, політичних тощо), таких, що проведення змагань може стати небезпечним, гонка може бути перервана. У цьому випадку, фінальний протокол формується за результатами на момент прийняття рішення про її припинення.
У разі виникнення форс-мажорних обставин до початку змагань, організатори залишають за собою право змінити трасу на альтернативну, або відмінити змагання.

16. Оголошення результатів і нагородження

Учасники, що зайняли 1 - 3 місце в кожній категорії нагороджуються грамотами ,медалями та сувенірами.            

Усі скарги щодо результатів приймаються до церемонії нагородження переможців в письмовому вигляді та подаються директору змагань. Після закінчення церемонії нагородження результати перегляду не підлягають.

Після змагань результати будуть опубліковані на порталі http://bikeportal.org.ua.

17. Зворотній зв’язок

У разі виникнення проблем чи запитань звертайтесь до оргкомітету за електронною адресою: hutsultrophy@gmail.com 

Дане положення є офіційним запрошенням до участі в змаганнях.

 

 

Вхід / реєстрація

Підтримай сайт bikeportal.org.ua фінансово:



Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Найближчі гонки

Немає подій

Банер  
  
наверх
time: 0.3893039226532