bikeportal.org.ua

XCO "Діброва" 2016

XCO "Діброва" 2016 "Пішов і не боявся"

XCO "Діброва" 2016 "Пішов і не боявся"


 
          Після минулого року думав в Коломиї побачу більшу кількість учасників. Але цьогорічна криза, та і просто лінь багатьох велосипедистів нашої області які не мають бажання підтримувати гонки..... тому на гонку в нашій категорії приїхали тільки 7 чоловік. Я їхав з Франківська потягом з Романом, Славіком, Любчиком та Богданом. На старт приїхали завчасно, всі тех елементи треба прикатувати, походу тут не поїдеш, без прикатки тут можна й не доїхати.
         Зразу ж перший елемент який того року всі їхали змінено, тепер він набагато складніший, мандраж, хлопці щось відмовляються, я пробую виходить правда на низу чуть дерево не обняв, обійшлось, змінив трішки траекторію все норм можна їхати.

відео на якому я багато топаю, але то останнє коло мені можна :-)     

         Другий складний тех елемент коріння (доречі аналог каменям, не так небезпечно але явно не легше), де Богдан пішов через руль. Погнув ручку тормоза, вирівнювати небезпечно треба їхати так. Після корінь трамплінчик з вильотом через ще одні коріння (не просто коріння а викорчувані пеньки розвернути шпильками коренів вверх) трясе жорстоко але їдеться, всюди є обїзди, де які майже без втрати часу, проте цього року вирішив обовязково все їхати, треба рости.

            Далі після апхілу трамплінчик ніби й невисокий але зроблений грамотно, вистрибувати не треба. Я вистрибнув, трошки високо жорстке приземлення, про те все норм. Любчик ж нажаль на ньому невдало приземлевся на заднє колесо після чого його добряче кинуло спочатку вліво, потім вправо в дерево, досить сильно прийняв удар не плече і руку. Рулем добряче вперся через що обламане кріплення ручки. Навіть на дереві сліди лишились. Після цього падіння всі приунили. Мені стало реально страшно, так як навіть на простому тех елементі можна сильно побитись, тому далі акуратно. Далі волрайд (2) менший по обїзді і великий з майже вертикальним падінням, де я того року добряче приліг (синяк був на лодоню), пробую менший не заходить, я не торможу і мене або викидує, або як приторможу не виїжджаю. Пробую важчий після спуску добряче викидає, ніби втримався але контролю нема, зачіпаю зліва дерево, обняв, не сильно, все гуд. Ще раз прикатати не наважуюсь, якось на трасі розкатаюсь :-)

фото з 2015 року.

              Далі з складних елементів трамплін з вильотом на спуск волрайду, на якому потрібно набрати велику швидкість щоб вискочити наверх. Страшно, хоч і невисокий, зате вильот на приземлення а воно там височеньке.

фото з 2015 року.
            Вилітаю, як розумію з швидкістю перебрав, половину спуску їду на передньому колесі, на щастя все норм. Далі ще парочка поворотів, один на скосі де часто того року прилягав народ. І апхіліще №2... Мені ще замало Ватт в ногах щоб таке виїжджати. Потім доробили нову секцію "змія" з серії 6 волрайдів. Після чого як казали великий трамплін, ну я трамплінів не боюсь, але це вертикальне падіння до трампліна і зразу ж горизонтальний трамплін, мене й на деяких волрайдах так притискало що боявся піти по кущах (потім зрозумів що нанизу потрібно приторможувати), а тут жесть вильот на метра 1,5, як кажуть "забудовники" можна не долетіти, а яма там дай боже.
      Ну таке напевно б не наважився стрибати, добре що цей елемент закритий і їхали всі по обїзді. На якому як не пробував на великій швидкості все пройти складно. Далі нарещі трохи пологого де можна хоть чуть перепочити. Бо на цій трасі на спусках деколи ваще ніж на підйомах. Це тільки прикатка на яку потратили більше години часу!!! Кажуть на гонці час кола 15 хв...

          Старт, як завжди всі стартують швидко, я вирішую не напрягатись так як ж на першому тех елементі всіх доберу. А як зауважив раніше якщо хтось їде по обїзді можна добрячи не розїхатись, тому що там тормозитити це те саме що летіти через руль.

             Перші 2 кола мандражував через важкі для мене 3 тех елементи: коріння з вильотом (1), волрайд з горизонтальним падіння (2) і трамплін з приземленням на волрайд (3). Перше коло не рву стараюсь не влізти, як того року в максимальні пульси. На апхілах від мене відїжджають на техніці я добираю.

            На тех елементах відїжджаю від Славіка з Любчиком (йому великий респект що вирішив їхати попри такі трабли). Перше коло так і доїжджаю за Богданом. На підйомі з корінням він спушується, і він мене пропускає щоб на спусках не дихав в спину. На волрайді (2) трохи невдало вилетів знов втратив контроль, тепер дерево з правого боку добряче зачепив рукою. Так вихожу на 4 позицію. На техніці вириваюсь вперед, на підйомах "смерті" спішуюсь і йду пішки так як викручувати квадрати вже не можу. Деколи бачив, чув, спереду Романа але додавати особливо не мав чим. Їхати то 6 кіл. Боявся щоб не накрило як часто буває на останніх кругах. Третє коло ще збавляю, так як бачив що і Славік і Любчик зійшли. І згодом Лесик, оО я третій. На вильоті через коріння добряче заднім колесом зачіпаю, ледь втримався, якийсь кущ при риземленні чуток зачепив обійшлось. Деколи заду чую Богдана. Тому повністю не розслабляюсь.
          Не заголодав, темп більш менш тримаю. Можливо бачив би поблизу Романа додав, а так докатую, техніку всю після 3 кола просто пролітаю (вкатався).
Передаємо привіт повітряним дронам :-)

         Супер траса, на цю трасу потрібно їздити і ендурщикам і Дхашникам прикатувати техніку, пригодиться. Так як скільки складних тех елементів я ще не бачив ніде. Все норм заходило, крім 2 адських апхілів, перший ще пару кругів виїжджав, далі просто бачив що легше захожу, другий для мене без шансів. Дякую за трасу і гонку яку ой як не легко в наш час організовувати!!!

 

Інформація

XCO "Діброва" 2016
29.05.2016
Коломия
Положение
Регистрация
Список зарегистрированных (22)
Як добратися
Результаты (18)
bikeportal.media:
Фото та відео (4)
bikeportal.votes:
Голосування учасників (4 / 9.0)
bikeportal.reviews:
Відгуки учасників (1)
bikeportal.reports:
Звіти учасників (3)

коротке посилання на цю сторінку:
road.bikeportal.org.ua/4600
коротке посилання на положення гонки:
road.bikeportal.org.ua/4164
 

Вхід / реєстрація

Підтримай сайт bikeportal.org.ua фінансово:



Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Найближчі гонки

Немає подій

Банер  
  
наверх
time: 4.0589430332184