bikeportal.org.ua

І этап Летней серии Кубка TRIATMAN " ТРІАТМАН 36,6" 2014

«TRIATMAN 36,6»

«TRIATMAN 36,6»

Організовано, весело, цікаво 20 липня 2014 року на Трухановому острові відбувся Перший етап літньої серії Кубку TRIATMAN за “нормальної” температури  36,6 (минулого року ця  температура  становила 33,3), тобто – 600 м плавання, 30 км вело і 6 км біг.

Напередодні змагання, у суботу 19 липня, майже ввесь день дощило і настрій був не змагальним, але я готувався до будь-якої погоди. На щастя, ранок 20 липня  видався сонячним, і я зі своїм другом Панкевичем Толіком  вирушили в гарному настрої на Труханів острів. О 7.35 ми вже були біля пункту реєстрації, до якої вишикувалася чимала черга учасників для отримання особистих номерів. Щоб марно не гаяти часу вдвох на цю чергу, Толік пішов підготовлювати велосипеди, а я залишився стояти. За декілька хвилин мені штампонули мій № 75 і я ще встиг пробігтися 5-7 хв для розігріву.

О 8.25 Андрій Ястребов закликав збиратися в похід форсувати Дніпро. Всі дружно, босоніж, через зону відпочинку, майже з піснями, вирушили у напрямку пішохідного мосту до річки. Далі, по золотистому пісочку вздовж берега, пробиралися ще 600 м до старту плавання. Радувало те, що плистимемо в одному напрямку та ще й за течією, навіть зелененька водичка не лякала. На ознайомлення з водою нам виділили 3 хвилини, і ми прямо з води, а не з берега, рушили в «тривале» плавання. Я поплив у зручному для себе темпі в середині плавців. І згодом пошкодував, оскільки не мав змоги обійти двох, які пливли попереду, мене і по одному праворуч і ліворуч, тобто мене взяли в щільне кільце, ще й брикалися ногами і руками. Я звик до такої тактики ще з попередніх змагань, тому дуже не обурювався, а махав руками в такт зі своїми сусідами. Гріб руками до останнього, аж поки не почав зачерпувати пальцями пісок. Вийшов на берег через арку і почув свій результат – 13:00, а Юля Ястребова підбадьорювала: «Не стій, а мерщій біжи!» Але  я ще встиг озирнутися назад, щоб упевнитися, що не “пасу задніх”,  і заспокоївся, оскільки був зовсім не останнім. По дорозі до велозони обійшов якогось велетня і вже біля свого велосипеда наздогнав Толіка. Мій результат з плавання +Т1 – 14:36, не знаю на скільки це швидко, але  я задоволений.

Не гаючи часу, я осідлав свого «вело-скотта» і щодуху понісся наздоганяти втікачів. І таки почав наздоганяти,  навіть обганяти, а коли глянув на свій «спідометр», то він показував 38 км/год. «Занадто швидко розпочав», - подумав я і  пригальмував до 36. Перше коло  їхав на самоті, насолоджуючись лісовою прохолодою і майже ідеальною трасою. Аж раптом мене обходять два МТБшники на швидкості 37 км/год. Я прозрів: на таких «танках», і з такою швидкістю. Звичайно, я вчепився за них, і вже не відпускав до самого фінішу, але притримувався дистанції, оскільки Ястребов Андрій відстежував щільні велогрупи. Я дивувався своїй підвищеній енергії і відсутності надмірної втоми. Напевно, це пік моєї готовності. Відстань   30 км я подолав, як показав мій годинник, за 50 хв 30 сек, так я ще не “катався”. Загальний результат на велоетапі+Т2 – 52:19.

Найулюбленіший мій етап – це  біг. Тут я почуваюся комфортно, оскільки можу обійти деяких учасників, яким дав фору на плаванні та велоперегонах. Так воно і сталося. Біглося легко й не вимушено, начебто на свіжі сили. Перед пішоходним мостом мене підбадьорив Ястребов М.І., що надало мені ще більше впевненості. А на другому колі Рома Король вигукнув мені, щоб я нижче руки опустив, і я послухався, оскільки з боку видніше. Протягом шестикілометрової дистанції мене так ніхто і не обганяв, звичайно з тих бігунів, хто ще на ній перебував. Фінішував я з результатом – 23 хв. 24 сек , а це 8-й результат  з усіх учасників забігу. Перетнувши фінішну смугу, я відразу попрямував до пункту харчування ласувати кавунчиком.

Мій остаточний результат на цих змаганнях – 1 год  30 хв 19 сек і 27-ме загальне місце серед 81 учасника. У своїй віковій категорії маю 6-те місце серед 13 учасників. Я задоволений не тільки своїм особистим досягненням, а й самою організацією проведенням змагання в особі родини Ястребових, вони, як завжди, вміло і професійно виконують свою роботу.

Перед нагородженням усіх, хто дістався фінішу, пригощали смачною, соковитою піцою та соками. Ось де ми відірвалися на своїх шлунках і відновили свої сили. А. Горган дуже емоційно та артистично провів церемонію нагородження переможців усіх вікових категорій та абсолютних чемпіонів і призерів, яких під буйні оплески нагородили дипломами, медалями та сувенірами. Після чого ми з Толіком із задоволеними “фейсами” поїхали додому. Велика подяка та шана всім організаторам, учасникам та вболівальникам за таке чудове спортивне свято. А нашим коханим — за підтримку. І до нових стартів.

 

20.07.2014

Ігор Саханда.

 

 

Інформація

І этап Летней серии Кубка TRIATMAN " ТРІАТМАН 36,6" 2014
20.07.2014
Киев
Положение
Обговороння на форумі bikeportal
Регистрация
Список зарегистрированных (141)
Результаты (140)
bikeportal.media:
Фото та відео (7)
bikeportal.votes:
Голосування учасників (8 / 8.2)
bikeportal.reviews:
Відгуки учасників (5)
bikeportal.reports:
Звіти учасників (4)

коротке посилання на цю сторінку:
road.bikeportal.org.ua/2930
коротке посилання на положення гонки:
road.bikeportal.org.ua/2854
 

Вхід / реєстрація

Підтримай сайт bikeportal.org.ua фінансово:



Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Найближчі гонки

Немає подій

Банер  
  
наверх
time: 0.39228892326355